Trouwen & Gala

U gaat binnenkort Trouwen?
Bij ons kunt u de mooiste trouwauto van Nederland huren, onze rood/witte Volkswagen heeft meerdere prijzen gewonnen als mooiste van de show.

Het busje wordt verhuurd inclusief ervaren, representatieve chauffeur. Daarnaast bieden we u natuurlijk wel gelegenheid om stukjes zelf te rijden voor de trouwfoto’s en-of video.

VW T1 bus van FeestMee is ook te huur voor je Gala.
In de bus kunnen naast de chauffeur, maximaal 8 volwassenen worden vervoerd.
Onze bus is uit 1967 en is tot het kleinste detail gerestaureerd. Het busje is voorzien van safari raampjes en ook de zijruitjes kunnen open. Stijlvolle LED verlichting brengt je in waanzinnige sferen.

De Volkswagenbus is ook in te huren voor een fotoshoot. We hebben diverse accessoires om het geheel leuk aan te kleden; vintage koffers, retro kratjes en kisten, diverse Ibiza kleedjes en een mooie surfplank. Ook voor een Kerst fotoshoot is het busje uitermate geschikt.

Achter de bus kan eventueel ook een aanhanger mee worden genomen. We hebben een doormidden gezaagde VW Kever in dezelfde kleuren achter de bus. Deze Kever bouwen we in no-time om naar een leuke gezellige bar met parasol en barkrukken.

Nieuw is onze VW-Photobooth, dit is een 1 op 1 kopie van de voorkant van onze bus. U kunt zo achter het stuur kruipen voor de allerleukste foto’s. Wij zorgen voor de aankleding, een mooie achterwand en verschillende thema attributen, hippie kleding, pruiken en brillen.

Trots zijn wij op onze klanten, de VW Bus is gebruikt als de Kerstpakkettenbus op TV van RTL 4 bij RTL Bouevard. Ook is de bus ingezet voor o.a. MysterlandCoca Cola Nederland, Essent, Kruidvat België, Weekblad Vriendin. Of kent u de bus van de Romantische Rozen Week in de Keukenhof?

Reacties gesloten