Trouwvervoer

Volkswagen TrouwautoJullie zijn op zoek naar een stijlvolle en tegelijkertijd hip trouwvervoer om te huren voor jullie bruiloft. Dan zijn jullie bij vwtrouwbusje.nl aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een unieke Volkswagen bus kunnen we uw trouwvervoer tot in de puntjes verzorgen.

Wilt u een VW T1 Bus als trouwauto huren?

De VW T1 bus is uitermate geschikt als trouwvervoer. Bij deze bus wordt u op een relaxte manier rondgereden op uw trouwdag. Bij deze bus kunnen de bruidskinderen en getuigen gemakkelijk mee. In het VW trouwbusje mogen namelijk naast uw prive chauffeur 8 personen. Naast het bruispaar is hierdoor nog plek voor 6 gasten. Hierdoor genieten jullie van een zeer gezellige reis, met familie en getuigen, van en naar de trouw en feestlocatie

Onze bus is uit 1967 en is tot het kleinste detail gerestaureerd. Het Volkswagen busje is voorzien van safari raampjes en ook de zijruitjes kunnen open. Stijlvolle LED verlichting zorgt ervoor dat deze op uw thema kleur van de bruiloft is afgestemd.

Opties bij het huren van de VW trouwauto

Het is ook mogelijk om de Volkswagenbus helemaal in retro stijl in te richten. Zo kan er gekoeld drinken worden meegenomen in een retro koelbox. U zal u dankzij de professionele chauffeur aan niets ontbreken waardoor u kunt blijven genieten van de mooiste dag uit uw leven.

Meer informatie over het huren van de Volkswagen T1 trouwbus?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over het huren van de VW T1 bus als trouwauto? Neem dan contact met vwtrouwbusje.nl voor een vrijblijvende offerte.

Veel tevreden klanten gingen u voor bij het huren van de VW T1 bus.

Deze unieke en stijlvolle VW T1 is al vele malen gebruikt als trouwauto. Bekijk hier een overzicht van tevreden klanten.

vw trouwbus huren

VW trouwbus Trouwauto VW-Trouwbusje-fotoshoot-Koekgebouw-Veghel

Reacties gesloten